Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε την upcode

Ποιοι είμαστε

Όταν είμασταν παιδιά μας άρεσε να επεξεργαζόμαστε και να περιεργαζόμαστε καθετί το ηλεκτρονικό. Στην εφηβεία μας ο υπολογιστής (κομπιούτερ τότε για πολλούς) ήταν το χόμπι μας και αποτελούσε μέσο διασκέδασης. Τελειώνοντας το σχολείο ο «υπολογιστής» έγινε το αντικείμενο των σπουδών μας και μετατράπηκε σε αντικείμενο μελέτης και έρευνας για τις σύνθετες λειτουργίες του και την εις βάθος κατανόηση τους.

Μετά τις επιτυχημένες εξετάσεις και την απόκτηση πτυχίου ο «υπολογιστής» των παιδικών μας χρόνων έγινε πλέον επάγγελμα.  Μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε να έχουμε την ίδια περιέργεια για την τεχνολογία και δεν σταματάμε ποτέ να μαθαίνουμε νέα πράγματα.

DESIGN . DEV . GRAPHICS

Οι αξίες μας

Η τεχνολογία είναι κάτι παραπάνω από δουλειά για εμάς

Για εμάς η τεχνολογία είναι άποψη, πάθος, τρόπος ζωής, χόμπι και επάγγελμα και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

ο Χρόνος είναι … γνώση

Θα έχετε σίγουρα ακούσει το ρητό που λέει «ο χρόνος είναι χρήμα». Για εμάς ο χρόνος εκτός από χρήμα είναι και γνώση. Κάθε μέρα προσπαθούμε να μαθαίνουμε και κάτι καινούριο, να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας, να είμαστε ενήμεροι για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στις ανάγκες σας.

Θέλουμε να προσφέρουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα και ανάγκες

Για εμάς η εξεύρεση των βέλτιστων δυνατών λύσεων στις δικές σας ανάγκες αποτελεί προσωπικό και συλλογικό στόχο. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε δίνουμε έμφαση στην καταγραφή των αναγκών σας έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ένα τελικό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Σε κάθε συνεργασία πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη

Στην Upcode δεσμευόμαστε ότι όσα σας πούμε ότι μπορεί να γίνουν είναι πράγματι εκείνα που μπορούν να γίνουν. Δεν πρόκειται ποτέ να σας υποσχεθούμε αποτελέσματα ανέφικτα. Για εμάς η φήμη μας και η καλή γνώμη που έχουν οι πελάτες μας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο.