>

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Στην Upcode δημιουργούμε κάθε εταιρική ταυτότητα λαμβάνοντας υπόψιν το επάγγελμα σας ή την ασχολία σας, το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε και το μήνυμα που θέλετε να περάσετε. Η εταιρική σας ταυτότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας σας, δώστε της την προσοχή που της αξίζει.

Οι γραφιστικές μας υπηρεσίες

Σχεδιάζουμε την εταιρική σας ταυτότητα

(λογότυπο, επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους αλληλογραφίας) με σεβασμό στις προτιμήσεις σας και με γνώμονα την δημιουργία ενός συνολικού εμπορικού σήματος το οποίο θα περνάει την πληροφορία της επιχείρησης σας με ξεκάθαρο τρόπο.

Λογότυπα

Το λογότυπο είναι το ποιο σημαντικό κομμάτι της εταιρικής σας ταυτότητας καθώς θα χρησιμοποιηθεί παντού. Πρέπει να σας αντιπροσωπεύει και να δίνει την απαραίτητη πληροφορία στο κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Στην Upcode σας προσφέρουμε λογότυπα μοναδικού σχεδιασμού, μοντέρνα, καλαίσθητα και πλήρως προσαρμοσμένα στις δικές σας προτιμήσεις.

Προωθητικά φυλλάδια (flyers)

Τα προωθητικά φυλλάδια flyers παίζουν σημαντικό ρόλο στο να γνωστοποιήσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας και στο να αυξήσουν το brand awareness. Ένα καλοσχεδιασμένο flyer μπορεί να σας προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα ενώ ένα κακοσχεδιασμένο μπορεί να βλάψει το κύρος και την αξιοπιστία της επιχείρησης σας. Γι αυτό φροντίζουμε πάντα τα flyers που σχεδιάζουμε να είναι άρτια τόσο στην γραφιστική τους επιμέλεια αλλά και στην πληροφορία κειμένου.

Επαγγελματικές κάρτες

Η επαγγελματική κάρτα είναι συνώνυμο της χειραψίας και των νέων γνωριμιών. Αποτελεί μέχρι και σήμερα έναν από τους βασικότερους τρόπους γνωστοποίησης των στοιχείων επικοινωνίας μιας επιχείρησης. Στην Upcode σχεδιάζουμε επαγγελματικές κάρτες που αποπνέουν επιτυχία, κύρος και αξιοπιστία.

Banners

Στην Upcode σχεδιάζουμε Facebook banner, Twitter Banner, Instagram banner και YouTube banner μοναδικού σχεδιασμού, πρωτότυπα και μοντέρνα. Ένα καλοφτιαγμένο banner μπορεί να δώσει στην επιχείρηση σας την ώθηση που της λείπει στα social media και όχι μόνο.

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 - 17:00

Γιατί να επιλέξετε τις γραφιστικές μας δημιουργίες

Ποιοτικά γραφικά σε λογικές τιμές

Είτε μιλάμε για μια πλήρη εταιρική ταυτότητα είτε για ένα λογότυπο, σας προσφέρουμε πάντα καλαίσθητες λύσεις για να εξυπηρετήσουμε τις γραφιστικές σας ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σχεδιάζουμε γραφικά μοναδικού σχεδιασμού, πρωτότυπα, μα πάνω απ’ όλα δημιουργούμε γραφικά για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

Πνευματικά δικαιώματα και άδειες χρήσης

Όταν δημιουργούμε ένα γραφικό για εσάς, αυτό το γραφικό σας ανήκει πλήρως. Δεν έχετε μόνο το δικαίωμα χρήσης αλλά το σύνολο των δικαιωμάτων. Από πλευράς μας παραιτούμαστε κάθε πνευματικού δικαιώματος κατά την εξόφληση του αρχικού συμφωνηθέντος ποσού. Έτσι το γραφικό σας είναι πραγματικά δικό σας να το κάνετε ότι εσείς θέλετε. Κατά την παράδοση ενός γραφικού σας παραδίδουμε και την άδεια χρήσης της γραμματοσειράς για να είστε πλήρως νομικά κατοχυρωμένοι.

Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο

Μας αρέσει να είμαστε πάντα πιστοί στα χρονοδιαγράμματα μας και να τα τηρούμε απαρέγκλιτα. Για εμάς ο λόγος μας είναι πραγματικά συμβόλαιο και αν σας πούμε ότι κάτι μπορεί να γίνει ή κάτι δεν μπορεί να γίνει να είστε σίγουροι ότι ισχύει. Δεν πρόκειται ποτέ να σας υποσχεθούμε ανέφικτα αποτελέσματα ή γρήγορες και «μαγικές» λύσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Το κάθε λογότυπο ξεχωριστές απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες. Προτού μπορέσουμε να σας δώσουμε μια τιμή θα πρέπει να γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες του λογοτύπου που εσείς θέλετε.

Επιθυμείτε έναν τελείως μοναδικό σχεδιασμό; Σε πόσες διαφορετικές μορφές αρχείου θέλετε να σας παραδοθεί το λογότυπο; Σε πόσο χρονικό διάστημα θέλετε να σας παραδοθεί;

Θα σας παρουσιάσουμε 3 διαφορετικές εκδοχές για να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει. Στην εκδοχή που θα επιλέξετε μπορεί να γίνει 1 δομική αλλαγή. Τα χρώματα, τα μεγέθη και οι γραμματοσειρές μπορούν να αλλάξουν αρκετές φορές, μέχρι να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Κατά την σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας σχεδιάζουμε το λογότυπο σας, τις επαγγελματικές σας κάρτες, τα επιστολόχαρτα σας, τους φακέλους σας, μπλουζάκια, αφίσες και ότι άλλο μπορεί να μας ζητήσετε.

Μετά την πληρωμή ενός λογοτύπου ή μιας εταιρικής ταυτότητας τα πνευματικά δικαιώματα περνάν σε εσάς πλήρως και εμείς δεν διατηρούμε καμία απαίτηση.