>

Κατασκευή Eshop

Στην Upcode η κατασκευή eshop (ηλεκτρονικού καταστήματος) γίνεται πάντα έχοντας κατά νου τις ανάγκες του χρήστη αλλά και την ευκολία πλοήγησης του. Τα eshop που κατασκευάζουμε είναι καλαίσθητα και λειτουργικά με στόχο να σας προσφέρουν μια επιτυχημένη παρουσία στον χώρο του διαδικτυακού εμπορίου.

Τι σας προσφέρουν τα eshop μας

Δουλεύουν χωρίς προβλήματα

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα είναι διαθέσιμο για επισκέψεις θα δουλεύει σωστά. Η ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σας αφήνει να ασχοληθείτε με τις πωλήσεις και την προώθηση των προϊόντων σας, απαλλαγμένοι από δυσλειτουργίες και τεχνικά προβλήματα.

Μοντέρνα εμφάνιση που θα σας ικανοποιήσει

Η εμφάνιση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του. Γι’ αυτό τον λόγο σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με μοντέρνο σχεδιασμό έτσι ώστε ο επισκέπτης να δει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Responsive Σχεδιασμός

Η δυνατότητα να εμφανίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα σας σωστά σε κάθε συσκευή (κινητό, υπολογιστής, λάπτοπ, τάμπλετ) χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στον χρήστη ονομάζεται responsive σχεδιασμός. Κάθε eshop που κατασκευάζουμε διαθέτει άψογο responsive σχεδιασμό.

Σύστημα Διαχείρισης

Πόσο βολικό θα ήταν εάν μπορούσατε να ανανεώνετε το περιεχόμενο του eshop σας (περιγραφές, τιμές, εικόνες, διαθεσιμότητα κ.α) μόνοι σας χωρίς καμία βοήθεια; Επειδή ξέρουμε ότι είναι εξαιρετικά βολικό για αυτό τον λόγο σας προσφέρουμε μαζί με κάθε eshop και το αντίστοιχο σύστημα διαχείρισης. Μέσω του συστήματος διαχείρισης θα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ανανεώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας χωρίς να έχετε κανένα πρόβλημα και καμία ανάγκη βοήθειας από εμάς.

Βασίζεται σε μια από τις ποιο διάσημες πλατφόρμες

Όταν μιλάμε για εμπόριο τότε η αντοχή στον χρόνο και η σταθερότητα είναι δύο πολλοί βασικοί παράγοντες. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε επιλέξει μια από τις ποιο διάσημες πλατφόρμες ηλεκτρονικών καταστημάτων και την χρησιμοποιούμε σαν βάση για να κατασκευάσουμε επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα. Με πάνω από 18 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο και με πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία και την αντοχή στον χρόνο της εν λόγο πλατφόρμας.

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 - 17:00

Γιατί να προτιμήσετε τα δικά μας eshop

Απλοποιημένα και σε λογικές τιμές

Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που κατασκευάζουμε φροντίζουμε να εξυπηρετεί την ανάγκες του νέου του ιδιοκτήτη και να είναι εύκολο στην χρήση. Όλες οι λειτουργίες που σας προσφέρουν τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα είναι τελείως απλές στην κατανόηση και την καθημερινή χρήση τους. Γι’ αυτό τον λόγο μπορούμε να σας προσφέρουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που δουλεύουν εύκολα, χωρίς να απαιτούν γνώσεις και σε λογικές τιμές.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα γύρω από τα eshop για να αποκτήσετε ένα. Θα φροντίσουμε εμείς να σας ενημερώσουμε για όλα τα διαδικαστικά ζητήματα και τα προαπαιτούμενα όπως: η αγορά domain name, πακέτο φιλοξενίας (hosting), πιστοποιητικά ασφαλείας SLL κ.α.

Διαθέτουμε την γνώση

Για εμάς η τεχνολογία είναι κάτι παραπάνω από δουλειά, είναι το χόμπι μας, είναι η διασκέδαση μας και γι αυτό δεν σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις τελευταίες τεχνολογίες ενσωματωμένες στα δικά σας project.

Τεχνική Υποστήριξη

Εάν οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε την βοήθεια μας δεν έχετε παρά να μας πάρετε τηλέφωνο ή να μας στείλετε ένα email. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη είτε απομακρυσμένα μέσω προγραμμάτων είτε τηλεφωνικώς.

Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο

Μας αρέσει να είμαστε πάντα πιστοί στα χρονοδιαγράμματα μας και να τα τηρούμε απαρέγκλιτα. Για εμάς ο λόγος μας είναι πραγματικά συμβόλαιο και αν σας πούμε ότι κάτι μπορεί να γίνει ή κάτι δεν μπορεί να γίνει να είστε σίγουροι ότι ισχύει. Δεν πρόκειται ποτέ να σας υποσχεθούμε ανέφικτα αποτελέσματα ή γρήγορες και «μαγικές» λύσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Κάθε eshop έχει ξεχωριστές απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες. Προτού μπορέσουμε να σας δώσουμε μια τιμή θα πρέπει να γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες του eshop που εσείς θέλετε.

Πόσα προϊόντα θέλετε να έχει; Ποιες και πόσες μεθόδους πληρωμής επιθυμείτε; Πόσες εταιρίες ταχυμεταφορών (κούριερ) θέλετε να έχετε; Πόσα φίλτρα επιλογών θέλετε;

Κάθε eshop που είναι δημοσιευμένο στο διαδίκτυο χρειάζεται ένα δικό του όνομα (domain name) και ένα δικό του χώρο φιλοξενίας ( hosting). Το όνομα (domain name) μπορεί να πληρώνεται ανά 2 έτη ενώ το πακέτο φιλοξενίας έχει ετήσιο κόστος

Η συντήρηση και οι αναβαθμίσεις ασφαλείας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή λειτουργία, έχουν κόστος άναλογο των ιδιαιτεροτήτων του κάθε project.