>

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στην Upcode ή κατασκευή ιστοσελίδων υλοποιείται πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του χρήστη αλλά και την ευκολία πλοήγησης του.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι λειτουργικές και καλαίσθητες για να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας και να σας προσδώσουν μια επιτυχημένη παρουσία στον χώρο του διαδικτύου.

Τι σας προσφέρουν οι ιστοσελίδες μας

Δουλεύουν σωστά από την πρώτη στιγμή

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η ιστοσελίδα σας θα είναι διαθέσιμη για επισκέψεις θα δουλεύει σωστά. Δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό με στην ποιότητα του κώδικα που γράφουμε.

Εμφάνιση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Εμείς σας προτείνουμε ένα σχέδιο πάνω στο οποίο φροντίζουμε να υπάρχουν οι προτιμήσεις σας και το προσωπικό σας γούστο. Χρώματα, σχήματα, μεγέθη, γραμματοσειρές, θα συνδυαστούν αρμονικά για να σας προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει.

Responsive Σχεδιασμός

Η δυνατότητα να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας σωστά σε κάθε συσκευή (κινητό, υπολογιστής, λάπτοπ, τάμπλετ) χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στον χρήστη ονομάζεται responsive σχεδιασμός. Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε διαθέτει άψογο responsive σχεδιασμό.

Φιλικές προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης

Οι χρήστες αναζητούν είτε πληροφορίες είτε προϊόντα και θέλουν να τα βρίσκουν εύκολα και γρήγορα. Οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να καταλαβαίνουν το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας και να ελέγχουν εάν τηρούνται κάποιοι σχεδιαστικοί κανόνες. Για αυτό φροντίζουμε όλες μας οι ιστοσελίδες να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικές προς τον χρήστη που θα τις επισκεφτεί αλλά και τις μηχανές αναζήτησης που θα τις διαβάσουν.

Κατασκευάζονται από το μηδέν, δεν είναι έτοιμο προϊόν.

Θα έχετε ίσως διαβάσει ή ακούσει για έτοιμες πλατφόρμες που σας προσφέρουν ιστοσελίδες μέσα σε λίγες ημέρες ή και ώρες. Στην Upcode όλες μας οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται πραγματικά από το μηδέν, με κώδικα που γράφεται ξεχωριστά για κάθε project ώστε να μπορεί να προσφέρει λύσεις στις ανάγκες σας.

Σύστημα Διαχείρισης

Πόσο βολικό θα ήταν εάν μπορούσατε να ανανεώνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας (κείμενα, εικόνες, βίντεο, συνδέσμους) μόνοι σας χωρίς καμία βοήθεια; Επειδή ξέρουμε ότι είναι εξαιρετικά βολικό για αυτό τον λόγο σας προσφέρουμε μαζί με κάθε ιστοσελίδα και το αντίστοιχο σύστημα διαχείρισης. Μέσω του συστήματος διαχείρισης θα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ανανεώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας χωρίς να έχετε κανένα πρόβλημα και καμία ανάγκη βοήθειας από εμάς.

Σύστημα διαχείρισης φτιαγμένο από εμάς

Όπως και οι ιστοσελίδες έτσι και το σύστημα διαχείρισης που σας προσφέρουμε είναι φτιαγμένο από το μηδέν, με δικό μας κώδικα για να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα τελικό προϊόν το οποίο θα δουλεύει χωρίς προβλήματα, σφάλματα ή κενά ασφαλείας.

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 - 17:00

Γιατί να προτιμήσετε τις ιστοσελίδες μας

Ποιοτικές ιστοσελίδες σε λογικές τιμές

Οι ιστοσελίδες μας φτιάχνονται με γνώμονα την ποιότητα και και την εξυπηρέτηση σύνθετων αναγκών. Ξέρουμε τον κώδικα μας, γνωρίζουμε ότι είναι απαλλαγμένος από σφάλματα και δυσλειτουργίες και γι αυτό μπορούμε να σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας ιστοσελίδες σε λογικές τιμές.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα γύρω από τις ιστοσελίδες για να αποκτήσετε μια. Θα φροντίσουμε εμείς να σας ενημερώσουμε για όλα τα διαδικαστικά ζητήματα και τα προαπαιτούμενα όπως: η αγορά domain name, πακέτο φιλοξενίας (hosting), πιστοποιητικά ασφαλείας SLL κ.α.

Διαθέτουμε την γνώση

Για εμάς η τεχνολογία είναι κάτι παραπάνω από δουλειά, είναι το χόμπι μας, είναι η διασκέδαση μας και γι αυτό δεν σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις τελευταίες τεχνολογίες ενσωματωμένες στα δικά σας project.

Τεχνική Υποστήριξη

Εάν οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε την βοήθεια μας δεν έχετε παρά να μας πάρετε τηλέφωνο ή να μας στείλετε ένα email. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη είτε απομακρυσμένα μέσω προγραμμάτων είτε τηλεφωνικώς.

Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο

Μας αρέσει να είμαστε πάντα πιστοί στα χρονοδιαγράμματα μας και να τα τηρούμε απαρέγκλιτα. Για εμάς ο λόγος μας είναι πραγματικά συμβόλαιο και αν σας πούμε ότι κάτι μπορεί να γίνει ή κάτι δεν μπορεί να γίνει να είστε σίγουροι ότι ισχύει. Δεν πρόκειται ποτέ να σας υποσχεθούμε ανέφικτα αποτελέσματα ή γρήγορες και «μαγικές» λύσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Κάθε ιστοσελίδα έχει ξεχωριστές απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες. Προτού μπορέσουμε να σας δώσουμε μια τιμή θα πρέπει να γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της ιστοσελίδας που εσείς θέλετε.

Πόσες υποσελίδες θέλετε να έχει η ιστοσελίδα σας; Θέλετε μαζί με την ιστοσελίδα να έχετε και ένα σύστημα διαχείρισης μέσα από το οποίο θα μπορείτε να ανανεώνετε την ιστοσελίδα μόνοι σας (εικόνες, κείμενα, βίντεο, αρχεία ήχου κ.α); Θέλετε η ιστοσελίδα σας να έχει πάνω από μία γλώσσα; Διαθέτετε λογότυπο; Θα θέλατε η γραφιστική επιμέλεια να γίνει από εμάς; Επιθυμείτε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται σε 2 γλώσσες (π.χ Ελληνικά, Αγγλικά);

Κάθε ιστοσελίδα που είναι δημοσιευμένη στο διαδίκτυο χρειάζεται ένα δικό της όνομα (domain name) και ένα δικό της χώρο φιλοξενίας ( hosting). Το όνομα (domain name) μπορεί να πληρώνεται ανά 2 έτη ενώ το πακέτο φιλοξενίας έχει ετήσιο κόστος.

Η συντήρηση και οι αναβαθμίσεις ασφαλείας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή λειτουργία, έχουν κόστος άναλογο των ιδιαιτεροτήτων του κάθε project.